Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Τον …τσάκωσαν! Πούλησε ξένο αυτοκίνητο…

Στην Ηγουμενίτσα ο 56χρονος δράστης ήταν άνετος. Κατάφερε με την ομιλία του και τη συμπεριφορά του να πείσει έναν 41χρονο, ότι είναι φερέγγυος. Του είπε ότι πουλάει ένα Ι.Χ. φορτηγό, αλλά όχι δικό του. Και τον έπεισε ότι ενεργεί γιατί τον εξουσιοδότησε ο ιδιοκτήτης του φορτηγού. 
Έτσι την Τρίτη 15 Νοεμβρίου, τα χρήματα...
που ζήτησε δε δίστασε να του τα δώσει ο 41χρονος. Όμως όπως φαίνεται ήταν απάτη.

Και μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηγουμενίτσας, εξιχνιάστηκε η υπόθεση εξαπάτησης του 41χρονου ημεδαπού στην Ηγουμενίτσα και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του 56χρονου ημεδαπού, ο οποίος κατηγορείται για απάτη.

Σύμφωνα με την αστυνομική ανακοίνωση, την 15-11-2016, ο 56χρονος δράστης, προσποιούμενος τον πωλητή Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, ήρθε σε επαφή με τον 41χρονο ημεδαπό και αφού τον έπεισε για τη φερεγγυότητά του και για το ότι λειτουργούσε κατόπιν εξουσιοδότησης του ιδιοκτήτη του οχήματος, τον εξαπάτησε, αποσπώντας του χρηματικό ποσό, χωρίς να πραγματοποιηθεί η υποτιθέμενη αγοραπωλησία.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ η έρευνα διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας  Ηγουμενίτσας.