Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Διαδοχικές συναντήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη και μετά βόλτα στην αγορά

(ΦΩΤΟ) Συνάντηση με Μητροπολίτη, με παραγωγικούς φορείς και με αυτοδιοικητικούς
Διαδοχικές συναντήσεις είχε σήμερα το πρωί στα Γιάννενα ο πρόεδρος της Ν.Δ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στη Ήπειρο. 
Στις 8:30 το πρωί τον κ. Μητσοτάκη υποδέχτηκε ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος στα γραφεία της Μητρόπολης. Ο Μητροπολίτης απευθυνόμενος στον αρχηγό της Ν.Δ, είπε «είστε ένα ελπιδοφόρο πρόσωπο», ενώ...
προηγουμένως ανέφερε πως είναι γνώριμοι από παλιά, από τον Άγιο Παντελεήμονα, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης βοηθούσε το ανθρωπιστικό έργο της ενορίας.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Ν.Δ. είχε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη και τους Δημάρχους της Ηπείρου. Ο Αλέκος Καχριμάνης καλωσόρισε τον κ. Μητσοτάκη δωρίζοντας του ένα βιβλίο για τον Ελληνισμό της Ρωσίας και την προσφορά του στο Έθνος, έκδοση της Περιφέρειας Ηπείρου με αφορμή το έτος Ελλάδα-Ρωσία. Ακολούθησε ενημέρωση από τον Περιφερειάρχη για τα έργα υποδομών στην Ήπειρο και στις αναπτυξιακές προοπτικές του τόπου. Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη είπε: «Κύριε πρόεδρε, το 70% των Ελλήνων συμφωνούμε σε όλα. Σας δίνεται η ευκαιρία, να κάνετε την Εθνική Ελλάδος. Να ανοίξετε το κόμμα. Να δεχθείτε όλον αυτόν τον κόσμο».
Τη φράση του Περιφερειάρχη υιοθέτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την τοποθέτηση του αμέσως μετά λέγοντας, πως «αυτή την Εθνική Ελλάδος να την εκφράσουμε με άνοιγμα σε νέα πρόσωπα, σε νέες ιδέες, ώστε η νέα κυβέρνηση να εκφράσει τη σιωπηρή κοινωνία σε όλα τα επίπεδα. Μάλιστα, εξέφρασε την πεποίθηση πως η «νέα κυβέρνηση θα γίνει πολύ πιο σύντομα, από όσο κάποιοι νομίζουν και θα είναι ισχυρή για να βγάλει τη χώρα από την κρίση».

Στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε μια μικρή βόλτα σε δύο κεντρικούς πεζοδρόμους της πόλης των Ιωαννίνων, πριν αναχωρήσει από την Ηπειρωτική πρωτεύουσα. Τυχαία, στη διάρκεια της βόλτας στην αγορά, είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Ιωαννίνων Θωμά Μπέγκα στον οποίο έσπευσε να σχολιάσει  ότι οι πεζόδρομοι είναι πανέμορφοι.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπήκε σε αρκετά εμπορικά καταστήματα, όπου συνομίλησε με ιδιοκτήτες και εργαζόμενους, ήπιε καφέ στη Γρηγορίου Σακκά, συνομίλησε με ανθρώπους κάθε ηλικίας...