Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Καρδιολογικό συνέδριο στα Ιωάννινα από τις 18-20 Νοεμβρίου

Στα Ιωάννινα, από τις 18 έως και τις 20 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το 
Ετήσιο Εκπαιδευτικό Καρδιολογικό Συνέδριο με τίτλο: «Παρουσίαση Περιστατικών & Λήψη Κλινικών Αποφάσεων», στο ξενοδοχείο Epirus Palace στα Ιωάννινα.

Το συνέδριο διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Μελέτης και Εκπαίδευσης στη Θρόμβωση και την Αντιθρομβωτική Αγωγή, την Α΄ Καρδιολογική Κλινική του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, τον Περιφερειακό Καρδιολογικό Τομέα Βορειοδυτικής Ελλάδας και τις...
Ομάδες Εργασίας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας: Βαλβιδοπαθειών, Συγγενών  Καρδιοπαθειών Ενηλίκων και Πνευμονικής Υπέρτασης - Ηλεκτροφυσιολογίας και Βηματοδότησης – Ηχωκαρδιολογίας - Καρδιακής Ανεπάρκειας. Πρόεδρος του Συνεδρίου είναι ο καθηγητής Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Ι. Γουδέβενος και επιστημονικά υπεύθυνοι οι κ.κ. Κων/νος Παππάς, Διευθυντής ΕΣΥ, Β’ Καρδιολογική Κλινική Παν. Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Ι. Παρίσης Επ. Καθηγητής Καρδιολογίας Παν. Ιωαννίνων, Π. Κοραντζόπουλος, Επικ. Καθ. Καρδιολογίας Παν. Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Το συνέδριο, όπως κάθε χρόνο, τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας και η συμμετοχή αναμένεται να ανέλθει σε πάνω από 600 συνέδρους από ολόκληρη την Ελλάδα. Οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μεγάλο αριθμό κλινικών περιστατικών από διάφορα νοσοκομεία της χώρας συμμετέχοντας ενεργά σε συζητήσεις με τους ειδικούς για θέματα όπως: καρδιακή ανεπάρκεια, κολπική μαρμαρυγή, κλινική αρρυθμιολογία και άλλα. Στόχος είναι να δοθούν απαντήσεις σε τρέχοντα ερωτήματα, προβληματισμούς, αντιγνωμίες και διλλήματα στη καθημέρα κλινική πράξη από τους 100 προσκεκλημένους ομιλητές – παρουσιάζοντες ειδικούς στα θέματα αυτά.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει πιστοποιηθεί από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο με 15 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο Ξενοδοχείο Epirus Palace και θα ξεκινήσουν την Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 08.00 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016 στη 13.00. Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το επιστημονικό πρόγραμμα και τη διοργάνωση, παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: http://www.cardiologyseminar.gr/