Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Εκδήλωση της ΝΟΔΕ για αγρότες, χωρίς αγρότες! Άγρια “μπινελίκια” από Αυγενάκη...

"Εκδίωξε" από το πάνελ τον τοπικό υπεύθυνο Αγροτικού Γιωρ. Γεωργίτση γιατί έδωσαν το παρόν μόνο 2 αγρότες!!!
Ποιος είδε τον …Λευτέρη Αυγενάκη και δε φοβήθηκε στην Κυριακάτικη εκδήλωση της ΝΔ στα Γιάννενα, όπου  είχε προγραμματιστεί ανοικτή συζήτηση με τους αγρότες & κτηνοτρόφους των Ιωαννίνων στα πλαίσια της εκδήλωσης "ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ".
Με το ξεκίνημα της εκδήλωσης (όπου παρόντα ήταν περί τα 60 άτομα ...άνευ αγροτών) διαπιστώθηκε η πραγματικότητα, όταν παριστάμενος είπε ότι «εδώ δεν είναι παρών κανένας αγρότης εκτός από έναν και αυτός δεν είναι ΝΔ». Τότε στο πρόσωπο του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ έγινε εμφανής η έντονη αγανάκτησή του για την αποτυχία  του τοπικού υπεύθυνου Αγροτικού κ. Γ. Γεωργίτση να υπάρξει...
έστω και στοιχειώδης προσέλευση αγροτών και κτηνοτρόφων.
Αποτέλεσμα η εκδήλωση "ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ" να εξελιχθεί σε εκδήλωση για αγρότες χωρίς αγρότες...

Στράβωσε από νωρίτερα…
Ομιλία προέδρου ΝΟΔΕ: κενές οι θέσεις 
στο πάνελ και ο κ. Γεωργίτσης πουθενά… 
Ήδη λίγο πριν την εκδήλωση τα πράγματα είχαν πάρει στραβό δρόμο.
Ο κ. Αυγενάκης είχε πληροφορηθεί ότι ο κ. Γεωργίτσης δεν είναι αγρότης ή κτηνοτρόφος, αλλά στέλεχος της “ΔΩΔΩΝΗ ΑΕ”, κυρίως όμως ότι δεν είχε κατορθώσει να υπάρξει προσέλευση από αγρότες και κτηνοτρόφους.
Έτσι εκτός από τα άγρια “μπινελίκια” που έριξε, απαγόρευσε στον κ. Γεωργίτση να παραμείνει στο πάνελ, κάτι που για πρώτη φορά συμβαίνει σε εκδήλωση της ΝΔ. Στο πάνελ βρέθηκε (αναγκαστικά) μόνο ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Σπ. Βασιλείου και τα εξ Αθηνών στελέχη του Αγροτικού. Ο "καταχεριασμένος" τοπικός υπεύθυνος Αγροτικού αν και οι θέσεις στο πάνελ ήταν άδειες, παρουσιάστηκε εμφανώς απογοητευμένος μόνο μια στιγμή για να κάνει κάποια συνεννόηση με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ. 

Επισκίασε…
Ο κ. Αυγενάκης στο βήμα
Ασφαλώς είναι όχι μόνο πρωτότυπο, αλλά και πρωτοφανές φαινόμενο να επισκέπτεται σε προγραμματισμένη ανοικτή συζήτηση με τους αγρότες & κτηνοτρόφους ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ τα Ιωάννινα και ο υπεύθυνος Αγροτικού της ΝΟΔΕ να μην μπορεί να φέρει αγρότες και κτηνοτρόφους “ούτε για δείγμα”.
Και βέβαια και η "εκδίωξη" του τοπικού υπεύθυνου Αγροτικού, επισκίασε τη χθεσινή εκδήλωση και αποτέλεσε το κύριο θέμα των παρασκηνιακών συζητήσεων που ακολούθησαν.
Σίγουρα το ότι τελικά (στην κατά τα λοιπά γεμάτη αίθουσα) πλην του ενός αγρότη που και αυτός δεν ήταν μέλος της ΝΔ, δεν εντοπίστηκε άλλος παρά μόνο ένας (1) ακόμη!!! πρέπει να προβληματίσει έντονα την τοπική ΝΟΔΕ και τον πρόεδρό της κ. Σπ. Βασιλείου, ο οποίος παρά τις φιλότιμες προσπάθειές του βλέπει αρκετά μέλη της ΝΟΔΕ να βρίσκονται σε μόνιμη αγρανάπαυση…