Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Εργαστήρι θεατρικής τέχνης για ενήλικες από το Politheatro

Εργαστήρι θεατρικής τέχνης για ενήλικες διοργανώνει για ακόμα μια χρονιά, το Politheatro. Από το μήνα Οκτώβριο θα λειτουργήσει καινούργιο τμήμα ενηλίκων. 
Τα εργαστήρια, που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία ήδη από το ξεκίνημα τους , συνεχίζουν τις δραστηριότητες τους στην πόλη των Ιωαννίνων καθοδηγούμενα πάντα από έμπειρους και καταξιωμένους ηθοποιούς, σκηνοθέτες, παιδαγωγούς θεάτρου και χοροδιδάσκαλους.
Οι δραστηριότητες...
θα ξεκινήσουν στο νέο χώρο του Politheatro, στην οδό Δημάρχου Ιωαννίδη 4. Θεατρικό εργαστήριο για άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών θα πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα.

Διδάσκουν: Θοδωρής Γκόγκος (ηθοποιός, σκηνοθέτης): Υποκριτική – Ορθοφωνία - Στοιχεία σκηνοθεσίας – Αυτοσχεδιασμός, Λιώλιος Θωμάς (ηθοποιος): Θεατρική παιδεία – Αυτοσχεδιασμός-Σωματική έκφραση, Φωτεινή Τσιτσιγιάννη (χοροδιδάσκαλος) : Ρυθμική (Μουσικοκινητική αγωγή) - Δημιουργική κίνηση – Σύγχρονος χορός 
Θα λειτουργήσει επίσης τμήμα προετοιμασίας για υποψήφιους δραματικών σχολών.
Για πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Politheatro, με τους εξής τρόπους: τηλ. 6955416236, email: politheatro2@gmail.com
Η γραμματεία παραμένει ανοιχτή κατά της ώρες 10.00-13.00 & 18.00-20.00, στην οδό Δημάρχου Ιωαννίδη 4.