Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Με σύμμαχο το ΖΑΓΟΡΙ ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος στο «North Face Zagori Mountain Running»

Το φυσικό μεταλλικό νερό «ΖΑΓΟΡΙ Athletic», θερμός υποστηρικτής του κορυφαίου Έλληνα δρομέα, Δημήτρη Θεοδωρακάκου θα είναι ο σύμμαχός του στη φετινή απαιτητική διαδρομή των 80χλμ στο «North Face Zagori Mountain Running», την αθλητική συνάντηση του καλοκαιριού.
Ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος ξεκίνησε τον...
πρωταθλητισμό με το άθλημα της κωπηλασίας έχοντας το τρέξιμο ως hobby. Σύντομα ήρθαν οι επιτυχίες σε εθνικά πρωταθλήματα και ακολούθησαν οι διεθνείς συμμετοχές εκπροσωπώντας την χώρα μας. Το 2005 ο αθλητής αποφασίζει να αφοσιωθεί στο τρέξιμο μεγάλων αποστάσεων. Από τότε πρωταγωνιστεί στους αγώνες δρόμου της χώρας μας, με πολλές επιτυχίες και συμμετοχές σε διεθνείς διοργανώσεις (Βαλκανικά πρωταθλήματα, Μεσογειακούς αγώνες, Διεθνείς Μαραθωνίους κλπ.).

Η μεγάλη αδυναμία του Δημήτρη Θεοδωρακάκου είναι το ορεινό τρέξιμο (trail Running). Τα τελευταία χρόνια διακρίνεται σε κάθε αγώνα εντός και εκτός Ελλάδος. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι Πρωταθλητής SkyRunning τα τελευταία 4 χρόνια ενώ από την πρώτη του συμμετοχή στους εξαιρετικά δύσκολους και απαιτητικούς Zagori Race / 80km / 5300μ υψομετρικής διαφοράς και Olympus Marathon 44km/3300m υψ. διαφοράς, κατέχει την καλύτερη επίδοση με 9:43’ και 4:39’ αντίστοιχα!
Το φυσικό μεταλλικό νερό «ΖΑΓΟΡΙ Athletic» στηρίζει σε κάθε Αγώνα και διαδρομή το διεθνή αθλητή που με ήθος, συνέπεια και επιμονή, μέσα από τις νίκες και τις διακρίσεις του αναδεικνύει το αθλητικό ιδεώδες και την ευγενή άμιλλα!